Farger ss 2015

 

 

 

 

Farger: 1624 LETTHET, 7163 MINTY BREEZE, 7555 SOFT MINT

 LADY Supreme Finish

Slipp lyset inn! Bring den lyse årstiden inn i stuen, skap en følelse av ferie og avslapning.

Innen interiør vinner de mørke fargene som basis. Blå blir en veeldig stor basisfarge i sommer og  kakigrønne nyanser blir den nye " nude" fargene.

Det sies og så at shimmer og gylne metaller som sølv kommer tilbake også.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bambus og natur har vært en stund og er spesielt vakkert om sommeren, herlige naturmaterialer på terassen, kombinert med duse farger er alltid lekkert, eller om du vil slå til med knæsje farger er det også lov, gjerne da på puter , tepper , lus, vaser, bestikk, service osv.

Pastellfarger gir et rolig og harmonisk uttrykk og er en av sommersesongens heteste trender. Miks pastellfarger med lyst treverk eller hvite møbler. Bruk pastellfargene både på tekstiler og  ellers i interiøret som vaser, potteskjulere og lysestaker.  Kombiner gjerne sammen med kobber eller sølv.
Fargene syrin og rosa virker avslappende.  En duk eller gardin i blomstermønster gir en romantisk følelse og passer godt til et landlig interiør.

 

Ved sjøen er det fint å gjenspeile naturens egne farger, nemlig blått og beige. Forskjellige blåfarger skaper dybde i interiøret. Kombiner gjerne med striper, stjerner og ruter. Detaljene i interiøret stammer fra båt- og strandlivet. Skjell og lyse stener fra stranden gjør den maritime stilen komplett. Tauverk og lanterner forsterker følelsen av sjø og båtliv.
I den maritime stilen kan man også gjerne ha innslag av rødt, som en rød pute eller et rødt pledd.

 

Gult, korall og mintgrønn er sommerens trendfarger. Kombiner med jordfarger. Trendfargene vil skape kontraster og blikkfang i interiøret.  Kombiner for eksempel sterk gul med en lysere, roligere gulfarge for å mykne opp utrykket og la fargene fremheve hverandre. Fargesterke detaljer gir energi og glede.

Bilderesultat for rustikt treverk

Rustikk treverk av gamle møbler er stilig å kombinere med myke tekstiler og duse farger. Myke, delikate tekstiler sammen med gammelt treverk og gamle ting er utrolig stilig.  Bruk for eksempel en eplekasse til å oppbevare puter og pledd i.
Sink og metall er fine materialer å kombinere sammen med rustikk treverk. En nostalgisk stil er mer råere og ubehandlet enn interiørstilen shabby-chic som mange kjenner til. Et nostalgisk interiør er tøffere og mindre sukkersøtt.

 

Mijøbilde fra serien Littlephants hos Ting

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Ålesund

Kontakt: eaamas@hotmail.com Instagramhttp://norskeinteriorblogger.blogspot.com/

hits