Blogg

#Dagens quote

Life is Like a Camera Art Print on Wood ©katie doucette polkadotmitten.com

Hageideer

New Canaan Residence by Specht Harpman | HomeDSGN, a daily source for inspiration and fresh ideas on interior design and home decoration.Jamie Durie Contemporary Garden Design Outdoor firepit beside pool with poolside cabanaEnormous Turnstile Doors | 31 Remodeling Ideas You Obviously Need In Your Future Homeelevation and open access to the backyard would be great but not a must-have. also like the clean look of the backyard and patio.70 Summery Backyard DIY Projects That Are Borderline Genius
[ Wainscotingamerica.com ] #backyard #wainscoting #designlove this - cheap cute outdoor bar idea, will use mine next to my outdoor brick oven for the plates and cutlery and glasses. Might even get Andrew(husband) to make another one for all my herb pots and salad leavesbench seating and olive trees by Claire Mee Garden DesignSmall Garden Design Ideas - http://www.decoratingo.com/small-garden-design-ideas/ #GardenDecorations

#Summerfeeling

Sjekk ut nyhetene på Zalando , mye summerfeeling her, masse lekkert til stranden.

Fotsid kjole - ecru

https://tracking.adviralmedia.com/click/265/29331/zalando

Le Specs - HEY MACARENA - Solbriller - raw sugar/neon pink

Solbriller 549.-  https://blfa.me/c/7fa5abr2

mint&berry - Hatt - nature/black

Hatt 199,-https://blfa.me/c/LaiK34NK

Melissa Odabash - HONOLUA - Badedrakt - black 

Badedrakt 2595.-https://blfa.me/c/adV7hZ0r

Seafolly - FUTURE TRIBE - Bikini-top - black/white

Bikinitopp fra Seafolly 649,- https://blfa.me/c/cCcAJ4jc

Birkenstock - GIZEH - Flip Flops - white 

Birkenstock 899,- https://blfa.me/c/I3aaPdWs

 

Seafolly - Bikini-top - prismatic

Bikinitopp https://blfa.me/c/zcetir9c

 

Seafolly - PRISMATIC - Bikini-truse - prismatic

Bikinibukse  https://blfa.me/c/5wefnO09

 

 

Murphy

Jamie

 


 
 

Bursdagsfeiring

Min lille skjønne, herlige Anna er blitt 11 år og i dag var det bursdag med klassen. Det var veldig vellykket og jentene hadde det kjempekjekt.

Vi hadde leid et lite lokale/varmestue ved skiheise ikke langt unna, et lite koselig lokale.

Vi hadde taco buffet, kake, is og godteri.

Senere hadde vi quiz og en konkurranse om å bygge høysest tårn av papir og teip, de blei 16 jenterog vi delte inn grupper på 4.

Tøff klokke fra Daniel Wellington

#To Do List

Florida Suncoast Realtors realtors help real estate search buyers buy a second home or buy a home and foreign nationals real estate in Pinellas county, Florida realty. 727-777-0534. Summer Time

#Inspirasjon18.04.2015# Quotes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ratio: 2), only screen and (min--moz-device-pixel-ratio: 2), only screen and (-o-min-device-pixel-ratio: 2 / 1), only screen and (min-device-pixel-ratio: 2), only screen and (min-resolution: 192dpi), only screen and (min-resolution: 2dppx) { .ig-b-v-24 { background-image: url(//badges.instagram.com/static/images/ig-badge-view-sprite-24@2x.png); background-size: 160px 178px; } } Instagram

#Hytta i helga #Eidsdalen

#Hytta  er i Eidsdalen rett før Geiranger nydelig plass og et nydelig vann til å fiske ørret i. Ikke noe fisking i helga var en del is på vannet.

Solen skinte og på lørdag gikk vi oss en herlig tur med hunden Sheila, hun elsker å badeog bære på stein, hehe.

På veien fant e dette nydelige hjertet rett ved vannkanten, måtte bae ta et bilde av det. Både store og små hadde det artig med isen på vannet og kaste stein og se hvor langt den trillet på isen. Solen går ganske tidlig ned her i dalen på denne tiden av året så da er det bare å nyte dagen.Litt leking og slossing med hunden er alltid gøy spesielt for Sheila hun blir aldri lei, hehe,

så min datter Anna på 10 år elsker å leke med henne.

#Sommer- er så klar for sommeren

SO SMART.... DIY pearler beads drink cover: keep the bees away from sweet drinks

Er så klar for lysere tider, varmere vær, sol, være ute mer, lese en bok i sommerværet, se blomstene vokse opp, plante, bade, gå barbeint i gresset, kjenne sanden mellom tærna, sitte ute til langt på kvelden, alt er mye bedre om SOMMEREN..

 

As summer comes to a close, im loving the peace on the beaches. everyone's gone home, back to school, but they've left here for now.
But we do have the last hoo rah just round the corner. Labor Day, but till then i'll take my lil space of paradise and relax.15 Brilliant Summer Tips and Ideas | Positively Splendid {Crafts, Sewing, Recipes and Home Decor}Watermelon Ice RecipeGlossybox loves Summer-GewinnspielDekorationI'm going to find out the miles to my favorite places and make these signs for my tiki bar we'd like to have in our back yard somedayA good way to use an old bowl of zinc..

#Dåpsdag

 

I dag var vi i dåp til min lille tantunge Olivia, nydelig liten jente som oppførte seg ganske eksemplarisk i kirka, hun til og med sovnet litt på mitt fang.

Dagen gikk helt supert, eneste storesøster på snart 2 år som var litt overtrøtt

Vi koste oss med masse god mat og alt for mye kaker.....hehe..


Vi håper at livet blir lyst og godt ?
og at du vil skinne selv om det er grått.
God støtte og omsorg ? det vil vi deg gi,
og vise deg at du har stor verdi.

Et barn blir født ? en flott juvel ?
et ubeskrevet blad ? en sjel
som nå skal forme livet sitt.
Til lykke du med livet ditt!

 

Hilsen Tante Elisabeth

Alnes- Godøya
 

Fin dag på Alnes.

 

Valentines tips

Snart er det Valentine

Du trenger ikke å være Perfekt.

 Now.New Year's Resolution - Striving to be a happier and more fulfilled person can be accomplished with both big and small lifestyle changes!

Som en profesjonell kvinne, er perfeksjonisme noe som jeg har slitt med. Jeg pleide å jobbe så hardt for å sørge for at alt var perfekt før presentere mine arbeidsprodukter til sjefen min eller klienter. Dessverre, dette forårsaket mye stress og angst som ville ha vært fint å unngå.
"Prøver å være perfekt" på jobb er noe som vil holde din karriere tilbake. Det nesten gjorde for meg da min mannlige sjefen fortalte meg: "Anna, trenger du ikke å være perfekt." Det var min lyspære øyeblikk der jeg innså at det var på tide å begynne å fokusere på "godt nok" i stedet for "perfekt . "jeg har også innsett at alle menn på laget mitt ikke var besatt av å være perfekt som kvinnene var og mennene var mye mindre stresset og lykkeligere. Da jeg innså dette, begynte jeg å modellere hvordan mennene ble konstituert og gjett hva, jeg begynte nyter jobben min en hel masse mer!


Streve for perfeksjon er en av de tingene som du tror vil være en stor styrke å ha som en kvinnelig leder, men det kan være spesielt negativt når du arbeider med menn som ikke har den samme bekymring for perfeksjon. Hvis du er klar til å bekjempe perfeksjon som jeg gjorde, her er noen tips som hjelper deg:


1) Sett realistiske mål og forventninger. Ikke fortell noen vil du være i stand til å fullføre oppgaven på en dag når du har en haug med andre oppgaver du jobber med. Alltid gi deg selv minst en dag eller to av rommet når du setter tidsfrister for å unngå sene kvelder og for mye koffein.


2) Gå med tarmen din. Det finnes ikke noe slikt som en perfekt valg, men vi bruker så mye tid pinefull over perfeksjon med våre beslutninger. Noen ganger de beslutninger du må gå med er bare god nok. Prøv å få ca 80% av den informasjonen du trenger fra mentorer og forskning og deretter ta en beslutning.


3) Gi deg selv en intern frist. Gjøre interne frister for når du må flytte til andre oppgaver slik at du ikke tilbringe hele dagen prøver å lage ett prosjekt perfekt. Hvis du ikke har helt ferdig den aktuelle oppgaven, gå til neste oppgave og bosette for så godt som kan være i den tiden som er tilgjengelig. Hvis du må, kan du alltid gå tilbake til oppgaven på et senere tidspunkt med et friskt perspektiv.


4) Be om en forlengelse. Jeg vet, det er vanskelig fordi ber om en forlengelse viser at du ikke er perfekt. Men vanligvis er det ingen negativ bivirkning for å be om en forlengelse, fordi det viser at du virkelig bryr deg. (Bare ikke gjør en vane å stadig mangler tidsfrister, som kan til slutt ødelegge din tillit og omdømme. Sørg for at du vet forskjellen mellom en hard tidsfrist og en myk frist.)


5) Mål for å bli respektert i stedet for å bli likt. Denne enkel endring i tenkemåte kan virkelig hjelpe deg å eliminere ditt ønske om å være perfekt. Dette kommer tilbake til vår kvinnelige kjennetegn som ønsker at alle skal like oss. Vi trenger å komme forbi dette fordi ikke alle kommer til å like oss på jobb. I stedet, strever for å skaffe de folkene du jobber med respekt deg. Dette er det viktigste. Se etter respekt i stedet for å prøve å være et folk pleaser.
Vi er alle ufullkomne og prøver å få til perfekt kan komme med mye stress. Jeg utfordrer deg til å bruke disse fem tipsene på jobb denne uken, og se hvor mye lykkeligere og mindre stresset du blir.

Hilsen Meg

 

( Tips Pinterest)

Veldig irriterende...............

Noen som vet, eller har erfaring med hvorfor det innimellom ikke funker å lage "min unike direktelink" eller som å lage kollasjer. I dag går ingenting og veeeldig frustrerende, noen som vet hvorfor?????????????

 

HIlsen Lisa

29.01.15

Vel da er det bare å sende ut søknader på jobber og håpe på det beste. Kjipt å bare være hjemme å gå på veggene, kan jo bli smårar av det

Uheldig

Søren vindusviskere på bilen min,de gikk så plutselig stoppet de, er det motoren, er det en ledning. Føler meg uheldig, fikset nettopp bilen for en 15000,- så skjer det bare flere ting uahhhhh, blir gærnn.....Vel føler meg bare litt uheldig, men det er vel bare å manne seg opp å tenke det fins folk som har det verre, mye verre. 

Klem Elisabeth

 

Sammen med Dingsy deler vi nå ut et gavekort på 1000 kr på dingsy.no, samt 10 par WETS i valgfri farge og størrelse.

 . .

 

Hytta

Utsikt- Nydelig og stille på Eidsdalsvatnet

Eos- noen som har slike slengende rundt- fine å legge øredobber,ringer etc. i.Originale Acapulco stol

Dette er en orginal Acapulco stol til flere tusen kroner.

På Åhlens selger da maken stol til 995,- LØP OG KJØP.

Hollywood Lampe

Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i en slik lampe, gjerne til en god pris. trenger ikke være en orginal "Hollywood lampe"

16.jun.2011

Noen som er interessert i både trening og interiør....

 

Ja det er sikkert mange. Men hva er det som fenger folk, når det gjelder interiør............... For tiden er det mange interiørblad som viser den romantiske. shabby- chic stilen, men er vi no ikke begynt å bli dritt lei av å se i både 123 rom,  Boligpluss.. og til og med  mange andre so e ikke vil nevne,  ELLE INTERIØR, der har de moderne interiør for litt yngre, moderne, ikke Shabby folka (m love elle.).  Kan noen gi oss noen billige tips, på den moderne industrielle stilen ( gjerne blanda med litt moderne retro stilen.).

Hilsen Annalisa

 

 

c

Hvem er sjefen her.?Madonna har fått seg treningssenter, er ikke i tvil hvem som er sjefen her. Her går det vel mye i Yoga og meditasjon kan jeg tenke meg. Noen tanker................

Kuuule bilder, måtte bare dele disse bildene med dere.28.nov.2010StrikkedillaI mange interiørblad står det om strikkedilla, men hva med de som ikke kan å strikke............, er det en plass man får kjøpt Ferdige strikka puffer........ei nettside hadde vært fint.   

Vakker interiør

Alle for tiden elsker interiør til og med gutter er mer bevisst på hva de liker og forteller det gjerne. Interiør er blitt en stor trend og mange er bevisst på hvordan de handler inn ting i hjemmet. Her kan dere få tips ideer hva man kan gjøre i hjemmet,  hvordan man lager ting og tang og kom gjerne med tips........................ 

24.nov.2010

Hei

Nå skal jeg få skrive om de tingene jeg elsker å gjøre, her kan dere diskutere trening, helse, livsstil, se på bilder, diskutere, reflektere.....

24.nov.2010

Heisann

I denne bloggen skal jeg etterhvert skrive om trening, helse som jeg har en stor plass  mitt hjerte, jeg vil også ha med interiørtrender og hva som er i motebildet nå.

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

, Ålesund

Kontakt: eaamas@hotmail.com Instagramhttp://norskeinteriorblogger.blogspot.com/

hits