Skjønnhet

16.04.201516.04.2015# Trening #Moter #Treningstøy #Yoga

DIY Strekkmerker

 

 

 

 

 

Du trenger:

1/4 kopp kakao smør 

En fjerdedel olivenolje,

1 ss naturlig rå honning  og

3-4 dråper lavendelolje 

 

 

Smelt kakaosmør over et varmt vannbad. Legge den samme mengde av olivenolje. Tilsett 1 ss honning og 3-4 dråper lavendelolje.

Deretter la blandingen avkjøles. DIY stretch mark krem ​​er klar! Easy peasy! Er det ikke?

Du kan holde den i en glasskrukke etterpå.

Hvordan bruke det:

Bruk den hver morgen og hver kveld.

Blandingen lukter herlig, og ingrediensene vil gjøre underverker for huden din.

Hvorfor denne stretch mark krem ​​er bra for deg:

Honning har en rekke egenskaper som positivt påvirker kroppen. Det er også foreslått av kirurger til å behandle merker og arr.

Lavendel hjelper cellefornyelsen og gir næring til huden betydelig.

Olivenolje også lykkes flater ubehagelige strekkmerker samt akne arr (her er en oppskrift for en effektiv hjemmelaget akne flekker behandling).

Kakaosmør gjør huden skinnende, glatter ut rynker og hindrer nye strekkmerker til å vises på huden.

- Se mer på: http://www.healthyfoodmind.com/diy-stretch-mark-cream/#sthash.S4zjmC91.dpuf

Diy- skrubb til ansikt og kroppHår- enkle tips, til vakkert oppsett.

Fishtail halo braid twist bun

Nye brillerSkjønnhet og pleie.

 

Elizabeth Arden New York Eight Hour Cream Skin Protectant Fragrance Free

 

Dette er desidert min beste venn, bruker den mye til tørre lipper, helt utrolig hvor lenge den sitter. Den er også veldig god på tørre områder på kroppen, og ypperlig om man har brent seg enten i sola eller på stekeovnen.

Til leppene: https://blfa.me/c/JQcp6ZfC

 

Elizabeth Arden Flawless Future Moisture Cream SPF 30En god fuktighetskrem med faktor 30. alle burde faktisk ha en fuktighets krem med faktor i for å beskytte huden sin, ung eller gammel.

https://blfa.me/c/j93uKba2

Cellex-C Eye Contour GelGir raske og synlige resultater til poserog rynker rundt øynene.

 

 Til øynene: https://blfa.me/c/3d4qT37V

Marc Jacobs Daisy EdTNydelig frisk sommerduft, min favoritt.

Parfyme her:  https://blfa.me/c/6eXe1Csa

 

 

Glossybox

GLOSSYBOX er et abonnement på en eksklusiv eske fylt med fem skjønnhetsprodukter som sendes hjem til deg en gang i måneden. Du velger å enten ha et løpende abonnement eller et tidsbestemt abonnement. Fyll i din skjønnhetsprofil slik at vi kan bruke den som retningslinje når vil velger ut produkter til din eske. 

Esken inneholder fem skjønnhetsprodukter fra både internasjonale og norske merker. Produktene kan både være sminke, hudpleie, hårpleie. parfyme eller lignende fra skjønnhetsverden og er vanligvis mindre enn originalproduktet. Vi prøver å tilpasse innholdet blant annet basert på det du har fått tidligere og hva du har fylt i skjønnhetsprofilen din. På hjemmesiden vår finner fu informasjon om produktene og tips om hvordan du best bruker dem. OBS Det er ikke esken du ser under "Månedens eske" på hjemmesiden som blir din første.

Vi avslører ikke innholdet på forhånd,

GLOSSYBOX skal være en overraskelse! Det er kun fem produkter du får i din eske og på siden "månedens eske" ser du alle produkter i full størrelse. Størrelsen på produktene varierer, men vanligvis er de mindre enn originalproduktet.


GLOSSYBOX November 2014

 

 

 

 

Se siden og bestill her: https://tracking.adviralmedia.com/click/269/29331/glossybox

 

 

Spennende proteinbrød

Er du en av de som elsker brød, det gjør jeg.....

 

Har du lyst på et spennende proteinbrød? Se oppskriften her.

 

 

Du trenger:
- 4 egg 
- 1/2 boks mager kesam
- 1.5 ts bakepulver
- 4 ss linfrø
- 60 g kruskakli 
- 50 g sesamfrø 
- 45 g solsikkekjerner 
- 3 ss olje

Slik gjør du:
1. Pisk eggene lett og bland inn mager kesam og olje
2. Tilsett det tørre og bland sammen. Deigen skal ha en kladdete konsistens.
3. Legg deigen i en brødform med bakepir og sett det ovnen på 180g i 55 min. på nederste rille.

 

Skinn - et must

Skinn passer til det meste,o du skal på byen en tur,og vil pynte deg passer skinn ilag med en kul topp og pumps, den kan også være veldig cool, avlappet og edgy med et par sneakers og en bomullsgenser.
 

Shop Blenaso Pants at Nelly.com -
be sure to stay updated with the latest news from By Malene Birger every day.

02.02.2015- Digger denne

 

Shop ULT Tight F at Nelly.com -
be sure to stay updated with the latest news from adidas Sport Performance every day.

Digger disse fra Nike

Hverdagssko, Nike Air Max Thea Print, Nike - NELLY.COM

Håp for håret.. SJEKK DETTE..

 Natron er tingen.
 

Visste du at natron er en utrolig enkel måte å rengjøre håret ditt? Jepp, ryktene er sanne. Det sjokkerte meg enda mer enn det faktum at dette faktisk fungerer er hvor mye bedre håret mitt begynte å se ut når jeg begynte å bruke natron i forhold til tradisjonell sjampo!

 

Jeg er en komplett DIY gal når det kommer til min skjønnhet rutine, og jeg er alltid på et oppdrag for å redusere min eksponering for potensielt skadelige kjemikalier, så jeg var psyched at denne metoden ga meg slike gode resultater.

 

Du blir kanskje lurer på: hva er så galt med vanlige sjampo? Vel, de kan inneholde en rekke skadelige ingredienser. Noen av de verste kjemiske-lovbrytere er:

natrium natrium lauryl

Laureth Sulfate

DEA / Dietanolamin

parabener

duft

Ordet duft høres kanskje ikke så ille, men på en etikett, kan det bety at tilstedeværelse med over 4000 forskjellige kjemiske ingredienser. Hvor skummelt er det ?!

 

Det er mange flotte naturlige merker av sjampo som ikke inneholder disse ingrediensene, men som min kort hår begynte å vokse, ble det virkelig slapp og flat på grunn av regnvær her i Seattle. Jeg prøvde å fikse dette med mousse og stylingprodukter, som deretter forårsaket oppbygging.

 

For å fikse det, begynte jeg å innlemme en avklarende sjampo hver ukene, men dette tørket ut håret mitt, så jeg lagt i en intensiv balsam, som bare gjorde livløst hår problemet verre. Plus, med kulde, ble håret mitt får virkelig statisk-y.

 

Ugh.

 

Jeg var klar til å hogge det hele av og gå tilbake til kort hår når jeg fant min vei til natron og eddik hårpleie metode som løste alle mine problemer.

 

Håret mitt har nå mer kropp, volum og styrke enn det gjorde med alle de sprø sjamponering, produkter og spesiell hårpleie tull fra før. Og nå er min rutine er utrolig enkel: vask med natron, skyll med eddik, føn, og kanskje flatt jern front tråder hvis jeg føler for det.

 

Det var det.

 

Siden sjampo stripe våre scalps av naturlige oljer, dette har en tendens til å øke oljeproduksjonen slik at du slutter å bruke sjampo du kan finne det du håret virker smøreren enn normalt for de første ukene inntil hodebunnen justerer. Nå som jeg har brukt denne metoden for en stund, har jeg funnet ut at håret mitt ikke blir så fet som den gjorde før, og jeg må bare bruke denne metoden hver 2 - 3 dager. Natron og eddik metoden er billig, effektiv, enkel og kjemisk fri, og jeg tror du vil elske det like mye som jeg gjør. Her er hvordan du kan komme i gang:

 

metode

 

Det kan være vanskelig å venne seg til den manglende sjampo skummingsvirkning i starten, men jeg lover dette er verdt det til slutt.

 

baking Soda

 

Start med å blande en del natron med 3 deler vann. Jeg har skulderlangt hår og bland ca 2 til 3 spiseskje med natron med 3 ganger at mengden av vann i en liten klemme flaske. Du kan justere denne avhengig av hårlengde.

 

Påfør natron og vann blandingen tørke eller vått hår ved å starte på røttene og arbeider til endene.

 

La den sitte i 1 - 3 minutter og skyll med varmt vann.

 

Etter vask og skylling med natron blanding, vil du ønsker å bruke en eddik skyll.

 

eddik Skyll

 

Bland en del hvit eller eple cider eddik med 4 deler vann. For å minimere eddik lukt, jeg også legge til lavendel, peppermynte, og / eller rosmarin eteriske oljer til eddik blandingen. Jeg liker å blande en stor bunke med dette på forhånd og holde den i en klemme flaske i dusjen.

 

Bøy hodet bakover, lukker øynene (for å unngå å få denne blandingen i øynene), og distribuere gjennom håret ditt.

 

Hvis du har lengre hår som jeg gjør, jeg liker å da (fortsatt holde øynene mine lukket) vippe hodet mitt frem og distribuere mer skyll gjennom endene.

 

Etter noen sekunder, skyll med kaldt vann. Det kalde vannet bidrar til å forsegle i fuktighet, glatte håret, og legge skinner. Jeg har rett hår, og har lagt merke til at dette virkelig gjort en forskjell med å eliminere frizz og statisk.

 

Hilsen Lisa

 

01.02.2015

01.02.2015

Treningsglede: Herlig med litt vårfarger på treningstøyet.

#Agent Provocateur: Luxury Lingerie, Hosiery, Swimwear, Bridal, Beauty

Luxury lingerie from Agent Provocateur. Shop for exquisite lingerie, classic corsetry, sumptuous nightwear, striking hosiery, sensual beauty and playful accessories.Wild Thing


Du kan også bruke linken nedenfor for å linke til hjemmesiden, eller lage en direkte produktlink ved å trykke på t-skjorteikonet i verktøylinjen.
http://bfy.nu/no/cCr

#DiyGlossybox- Skjønnhet

Glossybox med produkter

Glossybox - Skjønnhetsprodukter tilsendt hver måned for damer og herrer(4x i året). Boxer for alle anledninger, jul, bursdager, morsdager etc. Boksene inneholder 5-6 skjønnhetsprodukter basert på din egen hudtype. Må prøves

, Ålesund

Kontakt: eaamas@hotmail.com Instagramhttp://norskeinteriorblogger.blogspot.com/

hits